ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ - RSS

Συντονιστείτε με το περιεχόμενο του poeep.gr

Κανάλια τροφοδοσιών (feeds) του www.poeep.gr

Μπορείτε να ενημερώνεστε ("να συντονιστείτε") για τα θέματα που δημοσιεύονται τακτικά στο www.poeep.gr μέσω των RSS feeds (Really Simple Syndication), του διαδεδομένου προτύπου παροχής πληροφοριών για γρήγορη επισκόπηση, επιλογή και ανάγνωση. Τα RSS feeds στηρίζονται στην τεχνολογία XML (Extensible Markup Language) και παρέχονται με μορφή καναλιών. Κάθε κανάλι RSS παρέχει ένα κατάλογο με πληροφορίες, όπως ο τίτλος ενός κειμένου, μια σύντομη περιγραφή του, καθώς και ο σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα όπου βρίσκεται το πλήρες θέμα.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία RSS Feeds του www.poeep.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό πρόγραμμα ανάγνωσης RSS feeds, όπως το FeedReader (για Windows), ή ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποστηρίζει τα κανάλια RSS, όπως το Thunderbird. Με το δεύτερο τρόπο θα βλέπετε και τα email και τις πληροφορίες μέσω RSS από την ίδια εφαρμογή. Επίσης, οι περισσότεροι σύγχρονοι πλοηγοί (browsers) διαθέτουν τέτοιο πρόγραμμα (βλέπε το εικονίδιο Εικονίδιο τροφοδοσίας RSS στη μπάρα των διευθύνσεων).

Κατά τον προσδιορισμό του νέου καναλιού που θέλετε να ελέγχει το πρόγραμμα ανάγνωσης RSS feeds, θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση του καναλιού. Στο σχετικό πεδίο επικολλήστε τη διεύθυνση, που θα έχετε αντιγράψει κάνοντας δεξί κλικ στο όνομα του καναλιού από την παρακάτω λίστα και επιλέγοντας "Αντιγραφή συντόμευσης" (ή "Αντιγραφή τοποθεσίας δεσμού" ή "Copy Link Location"). Επαναλάβετε τη διαδικασία για όσα κανάλια RSS του www.poeep.gr σας ενδιαφέρουν.

 


Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Μέλη : 3
Περιεχόμενο : 678
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1184176

Τυχαία Φωτογραφία

Ημερολόγιο Γεγονότων

<<  Απρ 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30