ΑΡΧΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
Βιβλίο Επισκεπτών της Π.Ο.Ε.Ε.Π.

Το Βιβλίο Επισκεπτών της Π.Ο.Ε.Ε.Π. δίνει τη δυνατότητα σε όλους εσάς που θέλετε να δηλώσετε τη συμπαράστασή σας στο Δίκαιο Αγώνα της Ομοσπονδίας να αφήσετε ένα Σχόλιο για την Π.Ο.Ε.Ε.Π., τη δράση, τις δραστηριότητές, τους στόχους της καθώς και για την παρουσία της στο Διαδίκτυο.
Τα Σχόλια ελέγχονται από το Διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.

Γράψτε Σχόλιο στο Βιβλίο ΕπισκεπτώνΓράψτε Σχόλιο στο Βιβλίο Επισκεπτών

Αριθμός Σχολίων στο Βιβλίο Επισκεπτών: 16

Προβολή # 

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης
05/12/2013

συμπαράστασή
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Coca Cola που παλεύουν για την ανάκληση των απολύσεων και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους. Το παράδειγμα της Coca Cola είναι ένα από τα πολλά που καταρρίπτουν την κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία κατευθύνεται από την ΕΕ και εκφράζει τις θέσεις των μονοπωλίων, που λέει ότι τα εργοστάσια τα κλείνουν τάχα οι εργατικοί αγώνες. Τα εργοστάσια τα κλείνει η ακόρεστη δίψα του κεφαλαίου για όλο και περισσότερα κέρδη, χωρίς να υπολογίζει τις ζωές των εργατών. Καθήκον της εργατικής τάξης είναι άμεσα η οργάνωση και ενότητά της. Ένας για όλους και όλοι για έναν! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

εμπορουπαλληλος
05/12/2013

Καλό αγώνα
Καλό αγώνα συνάδελφοι της κόκα κόλας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Προσωπική ιστοσελίδα

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ.
10/10/2012

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΕΥΟΙΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ. ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΩΤΗΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ.ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΟΥΝ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ. ΕΚΕΙΝΗ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΤΑΙΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΟΥΛΑ 3Ε (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ), ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΧΗ.ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ, ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ, ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΥΝΤΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ. Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ
28/11/2011

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΜΟΝΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΝΙΚΙΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

Aristera sti Mitilini
30/12/2009

Συγχαρητήρια
Όμορφη και λειτουργική η Ιστοσελίδα σας. Η αγωνιστικότητα και μαχητικότητά σας γνωστή... στους χώρους δουλειάς, στο δρόμο. Καιρός να γίνει γνωστή και στο διαδίκτυο. Πολλά μπράβο για την όμορφη δουλειά σας. Καλή Χρονιά με καλούς αγώνες !!!

Προσωπική ιστοσελίδα

Επισκέπτης
26/12/2009

χρονια πολλα
χρονια πολλα..μπραβο σας

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΟΥΔΗΣ
23/11/2009

μπραβο!!!!!!!
Μπραβο βρε παιδιά πολυ ωραία ιστοσελίδα

pcnw
22/11/2009

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί
Καλοστημένη ιστοσελίδα με όλα τα περιεχόμενα και τα μενού ευδιάκριτα. Η τεχνολογία βοηθάει έτσι τον αγώνα ...

Προσωπική ιστοσελίδα
Σελίδα 1 από 2


Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Μέλη : 3
Περιεχόμενο : 678
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 1184175

Τυχαία Φωτογραφία

Ημερολόγιο Γεγονότων

<<  Απρ 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
30